You, the petitioner
0

TEGEN DISTRIBUTIECENTRA LANGS WOONGEBIED, IN WAARDEVOL BRABANTS LANDSCHAP

743 signatures

Dit is een initiatief van bewoners van Tilburg-Noord, Udenhout-Zuid en Berkel-Enschot Oost. Wij zijn tegen de komst van grootschalige distributiecentra, pal langs de woonwijk De Nieuwe Warande en het open gebied De Zwaluwenbunders. De opmars van grote blokkendozen is een onherstelbare aantasting!

Petition

We

Allen die tegen de komst van grote distributiecentra langseen woongebied en waardevol landschap zijn

 

observe

Geen grote distributiecentra pal langs een woongebied en waardevol landschap, geen overlast van geluid, verkeer, licht, stikstof voor de bewoners, flora en fauna, geen aantasting leefgebied ree├źn, dassen en vogels, geen verlies historisch landschap, geen verstoring belangrijke waterlopen. Dat opmars van grote logistieke blokkendozen gestopt moet worden en de gemeente belangen van bewoners en natuur boven winstbejag van ontwikkelaars moet stellen

 

and request

De gemeente Tilburg, als eigenaar van de gronden, dat er een nieuw plan komt met veel minder bebouwing, met veel meer respect voor bewoners, natuur en landschap. De openheid van het landschap ' Zwaluwenbunders' te koesteren en niet achteloos op te offeren aan economische groei door de bouw van deze grote logistieke blokkendozen!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tilburg 
Petition desk:
Closing date:
2019-04-25 
Lead petitioner:
Stichting Nieuwe Warande 
Organisation:
Stichting 'Nieuwe Warande'  
Website:

History

Signatures